Men zegt dat een zeiler in zijn leven twee gelukkige dagen kent : de dag van aankoop van de boot en de dag van verkoop ervan. Wel, 12 januari 2009 en 1 november 2019 zijn twee data die ons altijd zullen bijblijven. Bijna 11 jaar waren wij de trotse eigenaars van Snow Goose, een pracht van een schip, maar sinds deze laatste datum heeft ze fijne, nieuwe eigenaars. Maar wat hebben we véél meegemaakt in al die jaren. Albums vol leuke foto’s van prachtige baaien, idyllische stranden, uitzonderlijke plaatsen, kristalhelder water, rustige zeeën maar ook soms woelige golven… We hebben toffe mensen ontmoet waaruit vriendschappen met gelijkgestemden over heel de wereld ontstaan zijn. Ook hebben we leren leven op het water in een toch wel kleine ruimte. En dat is net wat we nu meenemen naar ons nieuw leven. 

In onze laatste post van 17 oktober 2017 op het logboek van onze zeilreizen kon U lezen dat wij ons een camper aangeschaft hebben. Nà een tocht door Engeland en Schotland en vorig jaar naar de Baltische kust en Berlijn, beviel ons het leven op vier wielen zo goed dat wij besloten om Snow Goose te verkopen. En dit werd beklonken op 1 november 2019.

Is onze droom dan ten einde? Neen. We draaien ons gewoon op onze andere zijde en dromen verder.